Tuesday, October 9, 2012

HOMMIKUSÖÖGI IDEE - LIHTSAD&TERVISLIKUD AHJUPANNKOOGID

  •  1 muna
  • 2 kartulit
  • 150g porgandit
  • 300g suvikõrvitsat (kaal võetud koos sisuga)
  • kaks peotäit porrut
  • 150g juustu
  • 2sl jahu
  • maitsestamiseks soola ja pipart 


VALMISTAMINE
  1. Kuumuta ahi 200kraadini
  2. Võta välja oma riiv ja asu kartulit, porgandit ja suvikõrvitsat (millel eemalda sisu, kuid mitte koor) riivima! Võid soovi korral suuruseid suurendada-vähendada või lisada midagi mis su peenral veel kasvamas on..need on aedviljad mis minu kapis hetkel leidusid. 
  3. Kui sul on juba riivjuust, siis jäta see samm vahele - minul oli juustukäntsakas, seega riivisin juurde ka juustu.
  4. Lisa muna ja 2sl jahu - sega kõik läbi.
  5. Vooderda ahjupann küpsetuspaberiga, ning viska meelepärases suuruses kettad pannile
  6. Lase küpseda 10-15 minutit
  7. Võta ahjust välja - ja kui kohe hakkad surkima, siis põhi ei ole veel tahkunud ja jääb paberi külge kinni - ära ehmata, sa ei teinud midagi valesti - lase natuke aega jahtuda
  8. Tõsta pannkoogid ümber ning asu maiustama. Serveeri hommikul näiteks hapukoorega.

segu näeb siis välja umbes selline
pannud enne ahju minekut
voila!
Bon Appétit!
Eilu

No comments:

Post a Comment