- 1 muna
- 2 kartulit
- 150g porgandit
- 300g suvikõrvitsat (kaal võetud koos sisuga)
- kaks peotäit porrut
- 150g juustu
- 2sl jahu
- maitsestamiseks soola ja pipart
VALMISTAMINE
- Kuumuta ahi 200kraadini
- Võta välja oma riiv ja asu kartulit, porgandit ja suvikõrvitsat (millel eemalda sisu, kuid mitte koor) riivima! Võid soovi korral suuruseid suurendada-vähendada või lisada midagi mis su peenral veel kasvamas on..need on aedviljad mis minu kapis hetkel leidusid.
- Kui sul on juba riivjuust, siis jäta see samm vahele - minul oli juustukäntsakas, seega riivisin juurde ka juustu.
- Lisa muna ja 2sl jahu - sega kõik läbi.
- Vooderda ahjupann küpsetuspaberiga, ning viska meelepärases suuruses kettad pannile
- Lase küpseda 10-15 minutit
- Võta ahjust välja - ja kui kohe hakkad surkima, siis põhi ei ole veel tahkunud ja jääb paberi külge kinni - ära ehmata, sa ei teinud midagi valesti - lase natuke aega jahtuda
- Tõsta pannkoogid ümber ning asu maiustama. Serveeri hommikul näiteks hapukoorega.
|
segu näeb siis välja umbes selline |
pannud enne ahju minekut |
voila! |
Eilu
No comments:
Post a Comment